Vloer isoleren Hattem

Wij kunnen voor u de vloer isoleren in Hattem, zodat u via die weg in ieder geval zo min mogelijk warmte zal verliezen. De vloer van een woning is een bekende (natte) koudebrug, als het gevolg van de geleiding ontstaat er een warmtestroom vanuit de woning naar de kruipruimte en uiteindelijk naar buiten. Dit betekent dat een groot deel van de energie die u verstookt helaas verloren gaat en niet ten goede komt aan uw comfort. Wij kunnen uw vloer isoleren in Hattem en daarmee zorgen voor een meer aangename temperatuur in huis, waarvoor u minder hoeft te stoken.

Gebruik van bodemfolie en thermokussens

Als we de vloer isoleren in Hattem maken we daarvoor gebruik van bodemfolie en thermokussens, beiden van een uitstekende kwaliteit. De folie voorkomt het optrekken van grondwater in de kruipruimte, de thermokussens aan de onderzijde van uw vloer zorgen voor de daadwerkelijke isolatie hiervan. Door de verschillende reflecterende lagen van elkaar te scheiden zorgen we ervoor dat de warmtestroom onderbroken wordt en de warmte niet langer verloren gaat. Laat u de vloer isoleren in Hattem? Dan kunt u rekenen op een flink lagere energierekening, waardoor u een waardevolle investering doet.

vloer isolatie

Vloer isoleren in Hattem voor lagere energierekening

Als we uw vloer isoleren in Hattem betekent dit dat u kunt rekenen op het beter vasthouden van de warmte in uw (woon)kamer. Er gaat minder warmte verloren, waardoor u aan de andere kant minder hoeft te stoken om de kamer op temperatuur te houden. Gezien de relatief hoge kosten voor warmte kunt u eenvoudig besparen op de energierekening. Wij kunnen uw vloer isoleren in Hattem en daarmee zorgen voor een waardevolle investering, die u op termijn dankzij de lagere energierekening alleen maar geld op zal leveren.